Mandis - najbolja Agencija za rast Vašeg posla

Naši oglasi ostvaruju kontakt s kupcima spremnim na kupovinu. Pružamo usluge najučinkovitijeg metoda reklamiranja koji donosi najveći povrat uloženih sredstava. Razvijte svoj posao i ostvarite komunikaciju s potrošačima na uzajamno zadovoljstvo.

INDOOR Oglašavanje

Usmjerite potrošača prema vašim proizvodima u trenutku kad je u fazi kupovine. Ambijentalni mediji na nenametljiv način pridobijaju onu publiku na koju se reklama odnosi.

INDOOR Lokacije

Vaše reklame pred očima kupaca u najvećim trgovačkim lancima poput Binga, Mercatora, Konzuma, Korta i Namexa. Pogledajte listu lokacija naših INDOOR medija i odaberite željene trgovačke lance.

Advertising galerije

Upoznajte se s oglašivačkim prostorima koje vam nudi Mandis kroz interaktivnu galeriju. Pogledajte atraktivna oglašivačka mjesta na kojima može biti vaša reklama.

MANDIS – VAŠ PARTNER ZA OGLAŠAVANJE

Vaša reklama pred očima kupaca
u najvećim tržnim centrima

Kaže se „Daleko od očiju, daleko od srca“ – s Mandis oglasnim prostorima, uvijek ste blizu svoje ciljane publike. Bilo da traže namirnice, stoje na kasi ili šetaju kroz police, Vaše reklame će biti pred očima potrošača koji su došli u tržni centar s namjerom da kupuju.
Nudimo reklamne prostore na najboljim mjestima u najvećim tržnim lancima poput Binga, Mercatora, Konzuma, Korta i Namexa sa izuzetno visokim efektom povrata uloženih sredstava.
Kontaktirajte nas i saznajte više! Samo jedan poziv ili jedan e-mail Vas dijeli od prilike da znatno unaprijedite svoj posao.

Kontakt
NAJBOLJI REKLAMNI PROSTORI

INDOOR Marketing

Za razliku od TV-a, novina i drugih tradicionalnih oglašivačkih prostora, oglašavanje kroz ambijentalne medije nije agresivno. Indoor medije potrošači percepiraju pozitivno, otvoreni su prema njima i smatraju ih za korisne informacije i pomoć u pravom trenutku. Unutrašnje oglašavanje je konačan podsjetnik na poruku koju je kupac dobio kroz klasične komunikacijske kanale.
Upoznajte se s dijelom naše ponude prostora za ambijentalno oglašavanje:

icon-stats-counter

Podne grafike

Format s najneposrednijim kontaktom s kupcem, odličan za akcije i nove proizvode

icon-analyze

Detektori na ulazu

Vrhunski vizualni i informativni doživljaj poruke na mjestu maksimalnog stepena frekvencije

icon-video-play

Svjetleći panoi

Maksimalna primjećenost, savršen format za nove proizvode i akcije, iznimna uvjerljivost

icon-edit-cogs

Shelf divideri

Atraktivan format s iznimno visokim stepenom primjećenosti i uticaja na odluku o kupovini

icon-certified-batch

Viseći panoi

Pogodan format za komunikaciju proizvoda iz svih kategorija

icon-zoom-eye

Reklamnipanoi

Najpogodniji format za komunikaciju proizvoda iz kategorije finansija

SAČUVAJTE VRIJEME I NOVAC

Mandis – partner za oglašavanje po vašoj mjeri!

Svjesni činjenice da se INDOOR oglašavanje smatra najefektnijim metodom komunikacije s kupcima, te da 70% potrošača odluku o kupovini donose na lice mjesta, Mandis nudi reklame na frekventnim lokacijama u najvećim tržnim centrima.
Mi smo specijalizirano preduzeće za oglašavanje na mjestu prodaje. Cilj našeg djelovanja je pažljivo i stručno krojiti medijski prostor da bi spojili želje i potrebe oglašivača i kupaca. Dugogodišnji rad i niz uspješnih partnerstava s najvećim poduzećima u regionu su nas učinili predvodnicima u svijetu INDOOR oglašavanja.

POGLEDAJTE NEKE OD NAŠIH FORMATA OGLAŠAVANJA!

INDOOR formati

icon-question

Želite znati više Pitajte nas!

Javite nam se! Naše ljubazno osoblje je na raspolaganju za sve vaše upite.

icon-support

Optimalna podrška

Naše osoblje je na raspolaganju za podršku kad god vam to treba!

icon-package

Marketinški paketi

Javite nam se i provjerite kakve sve pogodnosti i popuste nudimo!